Kuulumisia

Kirjoituskilpailu

28.06.2017

Säkylä seura ry järjestää avoimen kirjoituskilpailun aiheena ”Itsenäisyyspäivän puheeni 100 vuotiaan Suomen säkyläläisille”.
Kirjoittaja saa itse määrittää otsikon.

Ennen julkaisemattoman kirjoituksen pituus saa olla enintään kaksi konekirjoitusliuskaa. Kirjoitukset tehdään paperiversiona ja nimimerkillä. Oheen liitetään suljettu kuori, minkä sisällä on puheen otsikko ja kirjoittajan yhteystiedot.

Kirjoitukset, joita ei palauteta, tulee toimittaa viimeistään maanantaina 16.10.2017 os. Olavi Mäkinen Karpalotie 2, 27800 Säkylä. Säkylä-Seura pidättää itsellään oikeuden julkaista kilpailuun lähetettyjä kirjoituksia joululehdessään ilman erillistä korvausta.

Arviointiraati palkitsee harkintansa mukaan yhden tai useamman kirjoittajan lahjakortilla. Tulokset julkistetaan kaikille avoimessa tilaisuudessa Säkylän kunnanvirastolla.