Topoteekki

Säkylän Topoteekki on avattu osoitteessa sakyla.topoteekki.fi.

Sivustolla on mahdollisuus tutustua Säkylän kiehtovaan ja tapahtumarikkaaseen paikallishistoriaan. Säkylän oma topoteekki esittelee menneiden vuosisatojen paikallista elämää sen koko kirjossaan – iloineen ja suruineen.

Säkylä-seura käynnisti kesäkuussa 2017 laajan keruutyön, jonka myötä kootaan talteen Säkylä-aiheisia muistoja, kirjeitä, tarinoita ja valokuva-aarteita yksityisten henkilöiden kätköistä.

Keruutyö ja aineiston digitointi jatkuu vuoden 2019 alusta Säkylän kirjastossa kesäaikaa lukuun ottamatta joka kuukauden viimeinen keskiviikko klo 15 – 17.

Ensimmäinen digitointipäivä järjestetään ke 30.1.2019. Tukihenkilöinä toimivat Säkylä-seuran vapaaehtoiset.

Kuvien ja henkilöiden tunnistamiseksi järjestetään myös muisteluiltoja, joista ensimmäinen pidetään Säkylän kirjaston 2. kerroksen kokoustilassa keskiviikkona 30.1.2018 klo 17 – 19.

Sekä digitointipäivistä että muisteluilloista ilmoitetaan vielä erikseen Alasatakunnan yhdistyspalstalla.

Lisätietoja:

Terttu Pesonen-Säilä