Säkyläistuotteita

Voitte tilata ja ostaa kauttamme seuraavia säkyläistuotteita.

Sarjakuvalehti AIKAmoinen MATKA

• nuorten elämää Säkylässä
Käsikirjoitus: Eeva Säilä ja Terttu Pesonen-Säilä Kuvitus: Eeva Säilä
Sarjakuvateos kuvaa säkyläläisten lasten ja nuorten elämää menneiltä vuosikymmeniltä sellaisena, kuin sen nyt vielä elossa olevat sukupolvet muistavat tai joista heille on kerrottu tarinoita.
Hinta: 7 euroa

Sarjakuvalehden voi ostaa myös Säkylän kunnanviraston neuvonnasta.

Säkylän Joulu 2018 – uudistunut joululehti joka kotiin

Nyt kokonaan värillisenä uusin voimin! Mielenkiintoista luettavaa vielä joulun jälkeenkin.
Hinta: 10 euroa

Lehteä voi tilata Ota yhteyttä -sivun kautta.
Postikulut lisätään.

Seinäkalenteri 2019 – mustavalkoisia makupaloja Säkylän keskustasta

Kuvat useiden henkilöiden kotiarkistoista, mukana myös Niilo Ojalan ja Fridolf Cederdahlin ottamia kuvia. Koonnut ja digitoinut: Jari Korpela
Hinta: 12 euroa
Huom! yhteishinta joululehden kanssa 20 euroa.
Postituskulut lisätään.

.

Seinäkalenteria on saatavilla myös Kelloliike Kankareelta, os. Pyhäjärventie 1, sekä Säkylän kunnanviraston neuvonnasta.

Sofia-paperinukke

Taiteilija Raija Äärin suunnittelema paperinukke on saanut innoituksensa historillisen henkilön – säkyläläisen Sofia Vätin (1877-1961) – elämäntarinasta.
Sofia oli poikkeuksellisen oppinut ja sivistynyt nainen. Tästä osoituksena perimätieto, jonka mukaan hän oli ainoa henkilö yleisön joukosta, joka pääsi keskustelemaan
presidentti Svinhufvudin kanssa tämän vieraillessa Säkylässä 1930-luvun alussa. Hän oli myös taitava käsityöihminen ja ompeli kaikki vaatteensa itse, kutoi kankaita ja tilasi muotilehtiä aina Pariisista asti. Muodin lisäksi Sofia kestitsi mielellään ystäviään ja hänet tunnettiinkin etevänä pitokokkina.
Raija Ääri on koonnut Taidehallinsa (Rantatie 381, Säkylä) yhteyteen ”Sofian huoneen”, jossa on esillä Sofia Vätin esineistöä, kirjeitä sekä tekstiilejä.
Paperinuken hinta on 7 euroa.
Paperinukkeja on myynnissä Taidehallilla sekä Säkylä-seuran hanketoimistolla (Rantatie 254).

Murresanasto

Säkylä-seura on ottanut uuden painoksen Eeva-Liisa Kotsalon ja Aarno Kleemolan kirjasta Säkylän murteen sanastoa.

Kirja on kovakantinen ja sisätää 125 sivua.

Kirjaa saa Säkylän Kirjasta ja Säkylä- seuran hallituksen jäseniltä. Voit tilata kirjan Ota yhteyttä-sivun kautta.

Kirjan hinta on 20 €

Vanha Säkylä-viiri

Kelloliike Kankare, Säkylä

Viirin hinta on 50 euroa kappale.

Viirejä on rajallinen määrä.

Voit tilata viirin Ota yhteyttä-sivun kautta.