Siirry sisältöön

Jokerihaku 2022 on avautunut

Jokerihaku

Säkylän Jokerihaku 2022 on avautunut

Valintaperusteet ovat uudistuneet. Ehdotuksia uudeksi Jokeriksi voivat nyt tehdä kaikki Säkylän kunnan alueella toimivat yleishyödylliset yhdistykset ja muut yhteisöt, jotka katsovat ko. henkilön täyttävän seuraavat valintakriteerit:

Säkylän Jokeriksi voidaan valita henkilö, joka on pitkäaikaisesti toiminut Säkylän kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä tai useammassa vapaaehtois- ja talkootyötä organisoivassa yleishyödyllisessä yhdistyksessä, tai muuten merkittävällä tavalla edistänyt kunnan asukkaiden hyvinvointia, tai tehnyt Säkylää tunnetuksi muulla tavoin.

Vapaamuotoiset ehdotukset perusteluineen on toimitettava kirjallisesti  Säkylä-seuran sähköpostiosoitteeseen sakylankotiseutuyhdistys@gmail.com 31.5.2022 mennessä. Päätöksen uudesta Säkylän Jokerista tekee vuosittain Säkylä-seuran hallitus, joka julkistaa päätöksensä viimeistään elokuun loppuun mennessä. Ennen julkistamista Säkylä-seura hankkii ehdolle asetettavan henkilön suostumuksen.

Lisätietoja antavat Säkylä-seuran hallituksen jäsenet ja puheenjohtaja Terttu Pesonen-Säilä, p. 0400 619888, tpesonensaila@gmail.com