Pankaas kattoen

Säkylän historiaa – pankaas kattoen!

Säkylä-seura ry:n otsikon niminen säkyläläishistorian taltioimishanke on lähtenyt käyntiin. Lue lisää

Säkylä-seura on palkannut Mari Immosen (FM, Suomen Historia) osa-aikaiseksi työntekijäksi, hankevetäjäksi, johtamaan ja tekemään käytännön keruu- ja taltioimistyötä.

Mari Immonen on freelancetoimittaja ja hän on aikaisemmin toiminut mm. taidemuseon intendentin viransijaisena, valokuva-arkiston tutkijana ja projektisuunnittelijana Varkauden museoissa.

Mari Immonen on aloittanut työnsä 1.6.2017. Hankkeen toimisto on osoitteessa Rantatie 254, kirkkoherranviraston rakennuksessa Rantatien puolella. Toimistossa hän on henkilökohtaisesti tavoitettavissa joka torstai klo 14.00 – 17.00 ja muina aikoina erikseen sovittaessa.

Hankevetäjä Mari Immonen – hän on positiivinen, iloisesti naurava ja helposti lähestyttävä ihminen.

Käy tapaamassa, soita hänelle tai lähetä sähköpostia, kun asiasi koskee säkyläläishistoria.

mari.immonen@sakyla-seura.fi