Siirry sisältöön

Muisteluja ja muisteluiltoja

Säkylä-seura kokoaa kirjoitettuja muistoja ja tositarinoita Säkylästä ja säkyläläisistä vuosikymmenten varrelta.
Myös vanhojen valokuvien tallentaminen jatkuu ja tätä varten Säkylän kirjaston 2. kerrokseen on perustettu digitointipiste, joka on avoinna joka kuukauden viimeinen keskiviikko klo 15 – 17. Tuolloin paikalla on aina joku Säkylä-seuran vapaaehtoisista auttamassa kuvien digitoinissa ja aihepiiriin liittyvissä muissa asioissa. Digitointipiste on ensimmäisen kerran avoinna ke 30.1.2019 klo 15 – 17.  Tervetuloa!

Säkylä-seura järjestää edelleen myös muisteluiltoja, joista ilmoitetaan erikseen Alasatakunnan seurat toimivat –palstalla, yhdistyksen kotisivulla ja Facebookissa. Seuraava muisteluilta järjestetään keskiviikkona 30.1.2019 klo 17 – 19.  Tervetuloa!

Muisteluita ja tarinoita voi lähettää seuralle myös sähköpostitse osoitteeseen: info(at)sakyla-seura.fi. Kirjoituskoneella tai käsin kirjoitettuja tekstejä otetaan myös vastaan ja
niitä voi lähettää osoitteeseen: Säkylä-seura, Hyypyntie 99, 27800 Säkylä.

Mainitse muistelun tai tarinan yhteydessä ainakin milloin (vuosikymmenkin riittää) ja missä (esimerkiksi kylä) tapahtumat ovat tapahtuneet. Liitä tekstin yhteyteen myös omat yhteystietosi.

Säkylä-seura pidättää oikeudet tekstien muokkaamiseen ja/tai lyhentämiseen. Säkylä-seuralla on oikeudet julkaista tekstejä Internet-sivuillaan ja myöhemmin painetussa muodossa. Säkylä-seura päättää julkaistavista teksteistä, jotka julkaistaan aina kirjoittajan/muistelijan omalla nimellä.