Siirry sisältöön

Museotapahtuma Korven myllyllä 15.5.2021

Museotapahtuma Korven myllyllä 15.5.2021 klo 12–17

Säkylä-seura järjestää koko perheen museotapahtuman valtakunnallisen museoviikon merkeissä Korven museomyllyllä lauantaina 15.5. klo 12 – 17. Timo Peltonen kertoo myllyn historiasta ja käynnistää museomyllyn näytösluontoisesti noin tunnin välein yhdessä Antti Lehdon kanssa. Ari Helkiö ja Satakielet musisoi hiljaisimpina hetkinä. Kehräysnäytöksiä järjestää Erja-Kaarina Helkiö. Wanhan ajan alusasuihin on mahdollisuus tutustua myllyn alakerrassa, jonne on koottu ihastuttava näyttely Raija Äärin ja Tuula Vätin kokoelmista.

Hannna Sinkon järjestämä kahvitarjoilu myllyllä, sieltä saa myös grillimakkaraa. Hyvällä säällä ulkona pelataan mölkkyä ja seurustellaan Katri Siivosen kotieläinten kanssa. Arpajaiset. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Koronarajoitukset huomioidaan.

Lisäksi meillä on myös harvinaislaatuinen tilaisuus tutustua Korven uimarantaa vastapäätä sijaitsevaan ex-galleristi Jaakko Huhtasen ja hänen vaimonsa Elvin savupirttiin osoitteessa Korventie 143, Säkylä. Lämpimästi tervetuloa!