Siirry sisältöön

Yhteisötila Tinkilän käyttö ja varaaminen 1.3.2023 alkaen

1.3.2023 alkaen.

Yhteisötila Tinkilän käyttöön on tullut muutoksia vuoden 2023 alusta. Yhteisötila perustettiin ja otettiin käyttöön Säkylä- ja Köyliö-seurojen yhteisen Leader –hankkeen aikana vuoden 2020 syksyllä, ja sen käyttö on hankkeen aikana ollut maksutonta muuhun kuin yritystoimintaan. Hanke on nyt päättynyt, mutta Säkylä-Köyliön seurakunnan tuella tilan käyttö voi edelleen jatkua maksuttomasti yleishyödyllisten yhdistysten osalta.

Koska tilojen ylläpidosta aiheutuu jonkin verran kuluja (siivoustyö ja tarvikkeet, pakollinen vakuutus, jne.), niiden kattamiseksi Tinkilän käytöstä on päätetty ryhtyä perimään vapaaehtoista, viiden (5) euron suuruista tuntihintaa. Maksamista varten Tinkilän pöydältä löytyy viitteellinen pankkisiirtolomake, jolla käyttökorvauksen voi maksaa omatoimisesti Säkylä-seuran tilille FI36 5448 0120 0255 06. Pankkisiirron seurantalomake jätetään työpöydälle sille osoitettuun laatikkoon.

Toinen mahdollisuus osallistua kulujen kattamiseen on 50 euron suuruinen vuosimaksu, joka oikeuttaa Tinkilän vapaaseen käyttöön vuoden ajan kerrallaan. Tätä mahdollisuutta tarjotaan vain Säkylässä toimiville yleishyödyllisille yhdistykselle, jotka samalla liittyvät Säkylä-seuran yhteistöjäseniksi ja voivat lähettää edustajansa Säkylä-seuran vuosikokouksiin. Kokous järjestetään kerran vuodessa maaliskuun loppuun mennessä. Jäsenmaksu laskutetaan vuosikokouksen jälkeen.

Yhteisöjäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä vastuuhenkilönä toimii Terttu Pesonen-Säilä, p. 0400 619888.

Tähän astisen käytännön mukaisesti Tinkilän käyttövuoro varataan etukäteen Jorma Tepolta, p. 044 3190548 tai Anne Reunaselta, p. 0400 606362. Vapaita aikoja voi tarkastella Säkylä-seuran kotisivulta osoitteesta www.sakyla-seura.fi, josta löytyy Tinkilän varauskalenteri.

Tinkilän ulko-ovi avautuu koodinumerolla, joka annetaan aina varauksen yhteydessä, jos sellaista ei ole entuudestaan. Tinkilässä on kahvinkeittomahdollisuus varaajan omista tarvikkeista sekä jää-pakastinkaappi kylmäsäilytykseen. Kesähelteillä käytettävissä on viilentävä puhallin. WC sijaitsee alakerrassa. Valokatkaisimet löytyvät tilan takaseinältä neliönmuotoisen metallioven takaa. Verkkoyhteys on mahdollinen oman älypuhelimen kautta.

Tinkilästä on mahdollisuus ostaa Säkylä- ja Köyliö-seurojen varainhankintatuotteita.

Miellyttäviä kokoushetkiä ja yhdessäoloa Yhteisötila Tinkilässä!