Siirry sisältöön

Joululaulut helkkää Tinkilässä 9.12.2022 klo 13-14

JOULULAULUT HELKKÄÄ TINKILÄSSÄ 9.12.2022 klo 13 – 14! Tule mukaan laulamaan joululauluja yhdessä Köyliö-Säkylän eläkkeensaajien lauluryhmän kanssa. Mikko Tuomola säestää. Tarjolla glögiä ja pipareita. Säkylän Joulu 2022 -lehden ja muiden varainhankintatuotteiden ostomahdollisuus klo 16:een saakka. Tervetuloa!

Lue lisää

Tinkilässä glögiä ja pipareita 26.11.2022 klo 10-14

AVOIMET OVET yhteisötila Tinkilässä (Rantatie 254) 26.11.2022 klo 10 – 14 osana Säkylän joulunavausta. Tarjolla gögiä ja pipareita. Juuri ilmestynyt Säkylän Joulu 2022 -lehti myynnissä á 10 euroa. Lehti maksutta Säkylä-seuran jäsenille. Nouda omasi!  Myynnissä myös Säkylä- ja Köyliö-seurojen varainhankintatuotteita.

Lue lisää

Asiantuntijaluento Pekka Pitkänen ja suomalainen betonibrutalismi

Asiantuntijaluento Pekka Pitkänen ja suomalainen betonibrutalismi 24.10.2022 klo 18 Säkylän seurakuntatalolla.

Säkylän seurakuntatalon arkkitehti Pekka Pitkänen (1927-2018) oli suomalaisen betoniarkkitehtuurin keskeinen tekijä. FM Mikko Laaksonen käy esitelmässä läpi Pitkäsen uran suomalaisen betonibrutalismin näkökulmasta, jonka jälkeen kierrämme seurakuntatalon luennoitsijan opastuksella.

Lue lisää

Säkylän isännänviiri tuulimyllykuviolla saatavilla

Hinta: 65 €
Koko: 50 x 450 cm
Säkylän vanha tuulimyllyvaakuna 1-väripainatuksena läpi neuloksen
Ripustuslenkissä muoviset tangon narujen vastakappaleisiin sopivat pikalukot
Mesh-polyesterikangas, joka kestää käytössä huomattavasti pidempään kuin lippuneulos
Tiedustelut ja myynti: Säkylä-seuran hallituksen jäsenet

Lue lisää

Taiteiden yö Säkylässä 19.8.2022

Kahden koronavuoden tauon jälkeen Säkylässä vietetään taas Taiteiden yötä perjantaina 19.8.2022 klo 17-23. Raija Äärin vuonna 2018 aloittama perinne siis jatkuu jälleen, nyt kolmannen kerran. Tällä kertaa vetovastuu on siirtynyt Säkylä-seuralle ja Säkylän kunnalle. Raija Ääri kuitenkin toimii tapahtuman taiteellisena johtajana.

Lue lisää

POP UP -kahvila koko perheelle yhteisötila Tinkilässä

POP UP -kahvila koko perheelle yhteisötila Tinkilässä Säkylän keskustassa, os. Rantatie 254, su 24.7.2022 klo 13 – 18.

Tarjolla kahvia, teetä, mehua, kotileivonnaisia, juuri paistettuja vohveleita… Lapsille Myllytontun leikki- ja satunurkkaus, paljon kotiseutuaiheista katseltavaa, hyvällä säällä pöydät ulkona, haitarimusiikkia… Tapahtuma on osa Pyhäjärviviikkoa.

Lue lisää

Tinkilä on kesällä avoinna keskiviikkoisin klo 9-12

Tinkilä, osoitteessa Rantatie 254, Säkylä, on kesällä 2022 auki joka keskiviikko 31.8. asti. Valitse Sä Kyläsi -hankkeen toimijoita tavattavissa ja myynnissä sekä Säkylä- että Köyliö-seuran kirjoja. Myös laadukkaita t-paitoja Valitse Sä Kyläsi -logolla. Tervetuloa!

Lue lisää

Säkylä-seuran jäsenkirje 20.5.2022

Säkylä-seuran jäsenille

Hip hei! Kesä lähestyy! Tässä Säkylä-seuran tuoreimmat kuulumiset:

Kuten viime tiedotteessa jo kerrottiin, Säkylä-seura järjestää museotapahtuman Korven museomyllyssä lauantaina 21.5.2022 klo 13-18. Ohjelmassa museomyllyn esittelyä ja käynnistyksiä, haitarimusiikkia ja laulua (Satakielet esiintyy), arvontaa (hyvät palkinnot!), kehräystä, lautanauhan ja neulakintaan valmistusnäytöksiä, kansallispukunäyttely, piha-alueella seppä takomassa, vanhan vetotraktorin esittelyä ja ajonäytöksiä, pihapelejä, aitauksissa kotieläimiä ja lapsille poniajelua.

Lue lisää

Museopäivä

TERVETULOA koko perheen museopäivään Korven Aliselle myllylle la 21.5.22 klo 13-18!

Nyt on myös hyvä tilaisuus tuulettaa (tuunattua) kansallispukuasi!

Ohjelmassa museomyllyn esittelyä ja käynnistyksiä, haitarimusiikkia ja laulua, arvontaa, kehräystä, lautanauhan ja neulakintaan valmistusnäytöksiä, kansallispukunäyttely, piha-alueella seppä takomassa, vanhan vetotraktorin esittelyä ja ajonäytöksiä, pihapelejä, aitauksissa kotieläimiä ja lapsille poniajelua.

Lue lisää

Jokerihaku 2022 on avautunut

Jokerihaku

Säkylän Jokerihaku 2022 on avautunut

Valintaperusteet ovat uudistuneet. Ehdotuksia uudeksi Jokeriksi voivat nyt tehdä kaikki Säkylän kunnan alueella toimivat yleishyödylliset yhdistykset ja muut yhteisöt, jotka katsovat ko. henkilön täyttävän seuraavat valintakriteerit:

Säkylän Jokeriksi voidaan valita henkilö, joka on pitkäaikaisesti toiminut Säkylän kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä tai useammassa vapaaehtois- ja talkootyötä organisoivassa yleishyödyllisessä yhdistyksessä, tai muuten merkittävällä tavalla edistänyt kunnan asukkaiden hyvinvointia, tai tehnyt Säkylää tunnetuksi muulla tavoin.

Lue lisää